Residències de Creació BCN>TNS>ALG. Tunis

01.05.19 - 30.06.19

Des de l’1 de maig, el projecte de les Residències de Creació BCN>TNS>ALG de Jiser acull a Tunis tres joves artistes Barcelona, Tunis i Alger, que tindran l’oportunitat de desenvolupar un projecte personal a la ciutat, en un ambient de treball en equip.

Les artistes són: Souad Douibi (Alger), amb un projecte que consisteix en estudiar l’espai públic a través de la realització de les seves performances; Anna Ill (Barcelona), que estarà treballant en el seu projecte ‘INFLUX, desvestint la ciutat’, nascut de la influència dels últims 4 anys vivint en diferents grans ciutats; i Safa Attyaoui (Tunis) que centrarà la seva recerca en ‘Bus stop’, un projecte d’animació sobre les relacions personals amb els objectes i les estacions de metro i de bus.

Aquest projecte rep el suport de l’Ajuntament de Barcelona i les Ambaixades d’Espanya i els Instituts Cervantes de Tunísia i Algèria. A més, es realitza en estreta col·laboració amb Hangar, la Villa Cælestis i el Centre Des Arts Vivants De Radès i el Box24, Alger.