… entrelacés · Residències de Creació BCN>TNS>ALG

21.06.19 - 10.07.19

‘… entrelacés’ és el títol de l’exposició final de la Residència de Creació BCN>TNS>ALG. L’exposició tindrà lloc al Musée Safia Farhat, al Centre des Arts Vivants de Radès, el que permetrà desplegar les obres creades per Anna Ill, Safa Attyaoui i Souad Douibi al llarg de la seva residència a Tunis, que ha tingut lloc els mesos de maig i juny de 2019.

A través de les seves creacions, descobrim com s’han impregnat del context específic de la ciutat de Tunis, observant els detalls de la quotidianitat i extraient-ne l’essència, cadascuna d’elles amb el suport que li és més proper: Anna Ill, a través dels objectes d’ús diari, que deixen el seu rastre creant una memòria visible i recordant-nos el pas ineludible del temps; Safa Attyaoui, imaginant les històries íntimes vinculades als temps d’espera en no-llocs com són les parades de bus o metro; i Souad Douibi amb una sèrie d’accions performàtiques específiques pensades per ser compartides en l’espai públic.

Aquest projecte rep el suport de l’Ajuntament de Barcelona, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i les Ambaixades d’Espanya i els Instituts Cervantes de Tunísia i Algèria. A més, es realitza en estreta col·laboració amb Hangar, la Villa Cælestis i el Centre des Arts Vivants de Rades i el Box24, Alger.

Participants:
Anna Ill, Safa Attyaoui i Souad Douibi

Musée Safia Farhat. Centre des Arts Vivants de Radès
Web del Centre des Arts Vivants de Radès