Residències de Creació BCN>TNS>ALG. Alger

01.09.19 - 31.10.19

A partir l’1 de setembre de 2019 Jiser acull en residència a tres joves artistes de Barcelona, ​​Tunis i Alger. Tindran l’oportunitat de desenvolupar un projecte personal al Box24 a Alger, un espai de treball compartit de creació artística i de referència a la ciutat.

Joan Pallé (BCN) durant la seva estada investigarà el llenguatge del cartellisme al cinema algerià, les implicacions històriques, ideològiques i propagandístiques en relació al moment actual del país; Férielle Zouari (TNS) treballarà en la recol·lecció, la circulació i la transformació d’objectes de fabricació industrial en relació als sabers i tradicions manuals; i Louise Dib (ALG) planeja fer una ruta sensible d’Alger a partir d’expressions populars en el llenguatge, en el disseny de tipografies i en la barreja de paraules del llatí i de l’àrab en els avisos publicitaris.

Després dels dos mesos de residència tindran l’oportunitat de compartir els seus processos a finals d’octubre d’aquest any en una exhibició pública a Alger.

Aquest projecte es realitza en estreta col·laboració amb Hangar, el Box24 i La Chambre Claire, Alger i el Centre des Arts Vivants de Radès, Tunis, i rep el suport de l’Ajuntament de Barcelona, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i les Ambaixades d’Espanya i els Instituts Cervantes de Tunis i Alger.