Férielle Zouari

Nascuda a París en 1992, viu i treballa a Tunísia.

Férielle Zouari és una artista franco-tunisiana. Després d'estudiar Tèxtil en L'ESAA Duperré i en ENSAAMA Olivier de Serres, desenvolupa recerques relacionades amb el camp tèxtil i està particularment interessada en el plàstic. El seu treball pren forma a través de la instal·lació i el teixit de diferents materials.

En 2017, decideix establir-se a Tunísia i continuar la seva recerca amb un interès especial en el món del consum popular i de la circulació de productes de baixa gamma. La referència als sabers manuals dels artesans locals, relacionat amb el treball tèxtil, s'ha tornat essencial en la seva creació, així com el desig d'estimular intercanvis i preguntes entorn de la producció i al consum intensiu propi del nostre temps.

La seva participació a altres residències artístiques li ha permès aplicar el seu enfocament singular en un context específic com el de Xile (Galeria Factoria Santa Rosa, Espace Axolote Mata) i de Tunísia (Jaou, Capella del IHEC, Ateliers Coteaux), on ha pogut fer visible el procés de recerca que precedeix a qualsevol creació.