Toute minute intermédiaire · Residències de Creació BCN>TNS>ALG

24.10 - 29.10.19

Aquest divendres 24 d’octubre els artistes Joan Pallé, Férielle Zouari i Louise Dib inauguren ‘Toute minute intermédiaire’ a Le Pupitre d’Alger, una mostra col·lectiva dels seus processos de treball en residència.

Abir Boukhari, comissària siriana, ha estat convidada per Jiser per fer un seguiment dels processos de treball dels artistes i preparar així l’exposició final. Durant dos mesos els tres artistes han compartit espai de treball a La Chambre Claire, un espai que els ha permès indagar, de forma individual i oberta, en processos de recol·lecció diversos: de sabers tradicionals, de mapes sensibles a partir de tipografies, dels sons de la venda ambulant, i d’imatges del cinema algerià que tornen al present.

Amb aquesta exposició tanquem un nou cicle de les Residències de Creació BCN>TNS>ALG (2018 – 2019), un projecte de Jiser, que es realitza a les ciutats de Tunis, Alger i Barcelona.

Aquest projecte es realitza en estreta col·laboració amb el Box24, La Chambre Claire, Le Pupitre, Alger; amb Hangar i el Centre Cívic Ateneu Fort Pienc, Barcelona i al Centre des Arts Vivants de Radès, Tunísia. Rep el suport de l’Ajuntament de Barcelona, ​​el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i les Ambaixades d’Espanya i els Instituts Cervantes a Tunis i Alger.

Full de sala FR · Le Pupitre