Taula #1O. Le Pupitre · Alger

24.10.19

Taula #1O se celebra el dijous 24 d’octubre a Le Pupitre, un espai de formació i creació artística, obert recentment al centre d’Alger, on es realitza l’exposició ‘Toute minute intermédiaire’ amb els projectes de Joan Pallé, Férielle Zouari i Louise Dib, participants del projecte Residències de Creació BCN>TNS>ALG.

A través de la relació i la interacció entres espais culturals de la Mediterrània, Jiser proposa una correspondència oberta a través d’un format de ràdio en viu i fòrum obert, que convoqui a diferents artistes, agents, comissaris, educadors i dinamitzadors culturals en les tres ciutats.

Taula #1O forma part d’una itinerància en marxa entre Tunis, Alger i Barcelona. Els temes de les Taules itinerants es pensen en comú, sorgeixen de les problemàtiques i dels interessos de cadascun dels espais, en relació al context actual de les seves ciutats, les seves dinàmiques socials i el medi artístic que habiten.

Veniu a compartir taula amb nosaltres! L’entrada és lliure.

___

Taula / طاولة [‘taw la] Paraula utilitzada en català i en àrab per denominar l’element consistent en una peça llisa i plana sostinguda horitzontalment per peus o petges, que serveix per a menjar, escriure, treballar, jugar, etc.