Taula #11. Teo Vázquez, Morad Najjar, Azimut i veïnes del Poblenou

19.09.20

Per la presentació del MURAL/LOCAL 2020, hem organitzat la Taula #11, programa de ràdio en fals directe, on hem pogut parlar amb en Teo Vázquez, artista convidat per intervenir el mural de la Cooperativa d’Habitatges Bac de Roda, i que ha preparat una proposta que reflexiona sobre l’experiència migratòria.

Hem tingut la sort de comptar també amb en Morad Najjar,  jove marroquí que protagonitza aquesta seqüència fotogràfica del collage fotogràfic, actualment tutelat per l’estat i en una situació irregular degut a la llei d’estrangeria actual.

Comptarem també amb Azimut, una associació de Sevilla que treballa com Jiser en l’àmbit artístic i cultural a la Mediterrània i en especial al Maghreb, que és la nostra convidada especial per participar a aquest esdeveniment on es reunirem per fer una mica de barri. Les seves impulsores, Nora Daoud i Soukaïna Sentissi, compartiran amb nosaltres la seva visió particular sobre el context actual de les migracions, de manera personal i política.

A més, ens agradaria molt que ens acompanyéssiu durant aquest espai obert i compartíssiu la vostra història migratòria al barri. D’aquesta manera, deixarem testimoni de tot el que vol transmetre el mural: la construcció d’un espai comú desde la cultura i la necessitat de la migració per l’art.

Aquest és un programa de ràdio a l’aire lliure per compartir i contraposar testimonis de migració sota el mural de Teo Vázquez, fotògraf i muralista.

___

Taula / طاولة [‘taw la] Paraula utilitzada en català i en àrab per denominar l’element consistent en una peça llisa i plana sostinguda horitzontalment per peus o petges, que serveix per a menjar, escriure, treballar, jugar, etc.