Taula #O3. Toni Cots i Abu Ali

13.03.18

Taula / طاولة [‘taw la]
Paraula utilitzada en català i en àrab per denominar l’element consistent en una peça llisa i plana sostinguda horitzontalment per peus o petges, que serveix per a menjar, escriure, treballar, jugar, etc.
___

Taula #O3 serà un diàleg obert entre els nostres convidats Toni Cots i Abu Ali i el públic assistent. Es tracta d’una sessió de ràdio on el públic pot participar activament en la creació dels continguts finals del podcast.

Toni Cots és Investigador, creador i director d’arts escèniques. És membre fundador de CRA’P, pràctiques de creació i recerca artística amb seu a Mollet. A més, és coordinador del projecte SouthMed CV, que s’ha portat a terme en el període 2015-2018 i que ha recolzat a més de 40 projectes culturals a la regió sud de la Mediterrània.

Toni Serra *) Abu Ali és autor de vídeos, textos i altres submedia. És membre fundador dels Ovni – Observatori de Video No Identificat i viu actualment a Duar Amzuar (Marroc), des d’on articula la seva reflexió i accions. Aprofitant de la seva presència, podrem parlar sobre les seves visions de la cultura i la creació artística en l’espai mediterrani.

Reflexionarem sobre l’especificitat de les metodologies artístiques a la regió, analitzarem la visibilitat que tenen aquestes dinàmiques creatives en un context global i debatrem sobre la importància que té la mobilitat, de persones, idees i conceptes.

Veniu a compartir taula amb nosaltres! L’entrada és lliure.
___

Jiser posa en marxa Taula / طاولة amb la intenció de crear un espai de reflexió i discussió sobre les arts, la cultura i la recerca en ciències humanes i socials a la Mediterrània. Realitzarem diverses trobades on volem crear ponts entre la ciutat de Barcelona i altres punts de la regió per tal d’afavorir l’intercanvi de perspectives, projectes i metodologies que estan tenint lloc avui.

Amb la col·laboració de La sesenta y siete, la Cooperativa d’Habitatges Bac de Roda i el Casal de Barri Bac de Roda/Poblenou.

Participants:
Toni Cots i *abu ali (Toni Serra)