Taula #O2. Walid Aidoud i Xavier de Luca

07.02.18

Taula / طاولة [‘taw la]
Paraula utilitzada en català i en àrab per denominar l’element consistent en una peça llisa i plana sostinguda horitzontalment per peus o petges, que serveix per a menjar, escriure, treballar, jugar, etc.
___

Taula #O2 constarà d’una presentació i un diàleg entre el seu convidat Walid Aidoud i Xavier de Luca, així i com d’una sessió de ràdio en la que el públic podrà participar activament en la creació dels continguts finals del podcast.

Walid Aidoud és dissenyador i gestor cultural. Viu i treballa a Alger on és el responsable del Box24, espai artístic situat al centre de la ciutat que acull, impulsa i acompanya els joves creadors del país. A més, és comissari i coordinador d’ARTIFARITI, trobada internacional que té lloc cada any als territoris sahrauís.

Amb ell podrem reflexionar sobre els projectes que està portant a terme en el context algerià, i també sobre la gestió d’un espai col·lectiu obert a la jove creació com és el Box24, que funciona des de 2008.

Veniu a compartir taula amb nosaltres! L’entrada és lliure.
___

Jiser posa en marxa Taula / طاولة amb la intenció de crear un espai de reflexió i discussió sobre les arts, la cultura i la recerca en ciències humanes i socials a la Mediterrània. Realitzarem diverses trobades on volem crear ponts entre la ciutat de Barcelona i altres punts de la regió per tal d’afavorir l’intercanvi de perspectives, projectes i metodologies que estan tenint lloc avui.

Amb la col·laboració de La sesenta y siete, la Cooperativa d’Habitatges Bac de Roda i el Casal de Barri Bac de Roda/Poblenou.

Participants:
Walid Aidoud i Xavier de Luca.