Taula #O1. Rania Werda i Raquel Friera

20.12.17

Taula / طاولة [‘taw la]
Paraula utilitzada en català i en àrab per denominar l’element consistent en una peça llisa i plana sostinguda horitzontalment per peus o petges, que serveix per a menjar, escriure, treballar, jugar, etc.
___

Jiser posa en marxa aquest programa amb la intenció de crear un espai de reflexió, visibilització i discussió. Pretenem crear els ponts necessaris entre el Poblenou i la Mediterrània, apropant els actors que treballen en els àmbits de les arts, la cultura i la recerca en ciències humanes i socials, afavorint la trobada i l’intercanvi de projectes, metodologies i percepcions dels contextos socials i culturals que estan tenint lloc avui a la regió mediterrània.

Taula #O1 compta amb la participació de les artistes Rania Werda i Raquel Friera, que desenvolupant un projecte amb dones magribines a Mollet.

Aquest primer programa en fals directe és un text de corregut i sense pauses entre les artistes, els comentaris de Violeta Ospina, Xavier de Luca i Paula Durán (Jiser), i finalment, un micròfon obert que tanca amb les paraules d’Isaac Sanjuan (Experimentem amb L’ART) i de membres del Casal de Barri Bac de Roda.

Aquest text, no obstant això, està composat de fragments de la conversa i de les filatures que van sorgir de les preguntes sobre el procés desenvolupat per les dues artistes.

Taula #O1 va comptar amb la presència de públic del barri Poblenou gràcies al suport del Casal de Barri Bac de Roda i la Cooperativa d’Habitatges Bac de Roda. El dispositiu de ràdio va ser produït per La Sesenta y Siete. Agraïm també la col·laboració a Hangar, Experimentem amb l’Art i al Museu Abelló de Mollet del Vallès.

Veniu a compartir taula amb nosaltres!

Participants:
Rania Werda i Raquel Friera