Taula #23. Eugeni Gay Marín, Dani Pujalte, Hana Gamal i Irma Estrada

09.01.24

El 9 de gener va tenir lloc la Taula #23 en el marc del programa públic organitzat entorn l’exposició Retorn de l’intangible.

En primer lloc posem en context l’esdeveniment amb tot el que està succeïnt a Palestina. Conversem sobre l’exposició i l’obra dels artistes participants. Dani Pujalte ens explica la seva obra i ens parla sobre la relació entre la memòria personal i la col·lectiva. Continuant amb aquesta línia, l’Irma Estrada ens parla de la forma en que construim una memòria en el present a través de la imatge. Tot seguit, la Hana ens explica la seva obra i ens parla sobre la relació entre la temporalitat i la construcció del relat. Finalment, l’Eugeni Gay (El Observatorio) i el Dani, reflexionen sobre la transimissió del llenguatge visual i la seva importància en la construcció d’arxius.

Els moderadors d’aquesta Taula van ser en Xavier de Luca i en Houari Bouchenak. Les cançons que apareixen a la Taula #23 han estat seleccionades pels convidats.

_
Taula / طاولة [‘taw la] Paraula utilitzada en català i en àrab per denominar l’element consistent en una peça llisa i plana sostinguda horitzontalment per peus o petges, que serveix per a menjar, escriure, treballar, jugar, etc.