Taula #14. Muhammad Ali i Abir Boukhari (AllArtNow)

28.07.21

La Taula #14 va tenir lloc el 28 de juliol en el marc de l’exposició ‘Beyond Beyond’ de Muhammad Ali al Centre Cívic Ateneu Fort Pienc de Barcelona. Per celebrar la primera exposició de l’artista a Barcelona, comissariada per l’Abir Boukhari d’AllArtNow, us proposem un recorregut conversat tot comentant les seves obres.

‘Beyond Beyond’ (Més enllà del Més enllà) és el nom de la proposta de l’artista sirià resident a Estocolm. Volem anar més enllà amb vosaltres per imaginar el sentit profund de com nomenar l’exili i la memòria des d’una poètica del dibuix, l’escultura i la patàfora.

Parlem amb l’artista, de la mà de les lectures de l’obra que fan tant l’Abir Boukhari com en Xavier de Luca i les aportacions dels visitants en aquest programa de ràdio, en fals directe, que esdevindrà podcast amb l’ajuda de la Violeta Ospina.
_
Mescla i edició sonora: Violeta Ospina. Extractes d’àudios seleccionats pels participants: Heema (AMRA) i ‘Dream reveal’ (Pataphysical).

___

Taula / طاولة [‘taw la] Paraula utilitzada en català i en àrab per denominar l’element consistent en una peça llisa i plana sostinguda horitzontalment per peus o petges, que serveix per a menjar, escriure, treballar, jugar, etc.