Beyond Beyond · Muhammad Ali

14.07.21 - 29.07.21

Beyond Beyond és la mostra que neix de la residència que durant el mes de juliol, ha fet l’artista sirià Muhammad Ali a Jiser Reflexions Mediterrànies.

Amb la seva exposició, Muhammad Ali explora l’existència vital a través de temes universals com la identitat, la pertinença i la comprensió. L’experiència pròpia i col·lectiva de la vida a l’exili són qüestions fonamentals que es configuren de manera hàbil i poètica a través del dibuix, l’escultura i les imatges en moviment. En aquest món ple d’imaginació i foscor, es crea un tercer espai per a l’esperança.

Muhammad Ali té un enfocament multidisciplinari en la seva pràctica artística, que abasta el vídeo, la instal·lació, l’art digital, la pintura i el dibuix, i explora com es construeixen i s’entenen els significats. Sovint se centra en la vida mentre esborra els límits entre la consciència i la inconsciència.

L’obra de Muhammad s’ha exposat a espais com el Moderna Museet (Suècia), AllArtNow (Síria), Kalmar Konstmuseum (Suècia), Bornholms Konstmuseum (Dinamarca), Porin Museum (Finlàndia), Malmo Konstmuseum (Suècia), Scope Art New York. Com artista resident ha estat convidat a Boktyrka Konshtall (Suècia), a la Delfina Foundation de Londres i a IASPIS (Suècia).

La residència de Muhammad Ali i aquesta exposició compten amb el suport de Jiser Reflexions Mediterrànies i del konstnärsnämnden (The Swedish Arts Grants Committee), l’Ajuntament de Barcelona i l’OSIC de la Generalitat de Catalunya.

Programa:

14 juliol, a partir de les 18h
Obertura de l’exposició
Lloc: Centre Cívic Ateneu Fort Pienc

28 juliol, 18h
Visita comentada a l’exposició amb Muhammad Ali i Abir Boukhari
Lloc: Centre Cívic Ateneu Fort Pienc

28 juliol, 19h
Taula #طاولة 14 · Muhammad Ali i la moderació d’Abir Boukhari i Xavier de Luca. Edició sonora de Violeta Ospina
Lloc: Centre Cívic Ateneu Fort Pienc

* Activitats amb inscripció prèvia i aforament limitat. Ús obligatori de mascareta