Taula #12 · Creació Jove. v1 Identitats sonores

15.12.20

L’Espai Avinyó ens convida a la presentació de la primera edició del procés Creació Jove, una aposta en col·laboració amb la Xarxa de Ràdios Comunitàries de Barcelona (XRCB), que vol donar suport i visibilitzar la creació jove de caràcter intercultural i artístic de la ciutat de Barcelona a través de processos promoguts per col·lectius on s’hi hagin generat espais d’autorepresentació jove.

En aquesta primera edició, Vol. 1 Identitats sonores, ens connectarem amb el programa de ràdio Taula / طاولة [‘taw la] de Jiser Reflexions Mediterrànies i comptarem amb la participació de la Ludoteca musical romaní i Les fora, grup de teatre feminista interseccional, que han treballat amb la mediació de Violeta Ospina, artista i educadora de l’equip Jiser.

Nodes
– Joves de la Ludoteca Musical Romaní. RROMANE SIKLYOVNE. Escola Til·ler Bon Pastor: Pedro, Caramelo, Sulamita, Jasmina, Carlos, Nelson i Joaquín.
– Grup de teatre feminista interseccional “Les fora”. Catàrsia: Isa Zhang, Oyidiya Oji, Paula Soli, Marta Pascual i Mercedes Saya.
– Jiser + Xarxa de Ràdios Comunitàries de Barcelona. Efraín Foglia & Pedro a la transmissió.
– Espai Avinyó

Moderació
Antònia Folguera. XRCB + Xavier de Luca. Jiser

__

Taula / طاولة [‘taw la] Paraula utilitzada en català i en àrab per denominar l’element consistent en una peça llisa i plana sostinguda horitzontalment per peus o petges, que serveix per a menjar, escriure, treballar, jugar, etc.

Dia: dimarts 15 de desembre
Hora: 17 h
Emissió de Taula #12 طاولة · Jiser
Inscripcions: espaiavinyo@bcn.cat

Tranmissió al canal de YouTube de Jiser i a la xrcb.cat