Miquel Wert

Pintor hispano-suec que actualment viu i treballa a Barcelona. És llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona (2005) i les seves obres i murals s'exhibeixen internacionalment en nombroses exposicions individuals i col·lectives des de l'any 2000.

Està representat per la Galerie Art du Temps (Cléon-d’Andran, França), Galeria Anquins (Reus), Green Flowers Art Gallery (Boulogne-Billancourt, França) i Luxart Galerie (Arlon, Bèlgica).

Ha estat guardonat amb el LIV Premi Internacional de Dibuix Ynglada-Guillot (2016), ha rebut una Menció d'Honor a la mostra Stipendutstilling organitzada per la Galleri Ramfjord Oslo (Noruega) i beques/residències del Cercle Artístic de Sant Lluc, Torrearte i Jiser Reflexions Mediterrànies.

Les seves obres es troben a la col·lecció de la Universitat de Barcelona, Reial Acadèmia Catalana de Belles Arts Sant Jordi, Arxiu Blütenweiss (Alemanya), Jiser (Espanya/Tunísia) i col·leccions privades a Alemanya, Bèlgica, Espanya, Estats Units, França, Portugal, Regne Unit, República Txeca, Singapur, Suècia, Suïssa i Tunísia. Una important part del seu treball s'ha realitzat a França i Tunísia, on va estar residint alguns anys.