Residències de Creació BCN>TNS. Miquel Wert

04.04.10 - 19.06.10

Jiser organitza el projecte Residències de Creació BCN-TNS 2010. Es tracta d’un projecte d’intercanvi d’artistes entre Tunísia i Espanya, per estades de dos mesos, que finalitzen amb la realització d’una exposició individual.

Jiser Reflexions Mediterrànies és una associació establerta a Barcelona que potencia els intercanvis artístics entre Tunísia i Espanya. Creada el 2005, ha desenvolupat fins ara diverses trobades i exposicions d’art contemporani, reunint artistes tunisians i espanyols, així com col·loquis i conferències tractant principalment temes relacionats amb aquesta temàtica en el context mediterrani.

La primera etapa d’aquest projecte de residències d’artistes fa escala a Tunis, amb el jove creador de Barcelona Miquel Wert. Diplomat a la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona el 2005, a l’especialitat de pintura i dibuix, ha exposat la seva obra a Itàlia, França i Espanya, a diverses exposicions col·lectives i individuals.

Miquel Wert exposa els treballs realitzats a Tunis des de la seva arribada el 4 d’abril de 2010 a l‘Espace Aire Libre de El Teatro.