Taula #O8. Denise Araouzou i Mayssa Fattouh

18.07.19

Veniu a compartir amb nosaltres la Taula #O8, que comptarà amb la participació de Denise Araouzou i Mayssa Fattouh.

Estarem per segona vegada aquest any a l’estudi de Ràdio Fabra transmetent en directe la conversa amb aquestes dues comissàries que estan desenvolupant el seu treball actualment a Barcelona.

Ens ha semblat molt interessant convidar-les per connectar amb els contextos artístics de la Mediterrània d’on provenen: el Líban i Xipre. Compartirem mirades sobre el passat, el present i el futur de la relació de les ciutats mediterrànies amb el mar, a través de sonoritats, vincles amb la memòria col·lectiva i individual, entre d’altres.

L’entrada és lliure i podeu també escoltar-nos a Ràdio Fabra en directe.

Denise Araouzou és una comissària independent. Investiga principalment les diferents manifestacions de treball i del consum de la cultura, pricipalment occidental, i els seus efectes en la moral, l’economia i l’arquitectura. En aquests moments investiga els vincles entre arquitectura, projectes immobiliaris estatals, el deute i el desig iniciat per l’esquema de “nacionalitat per inversió” que va sorgir al seu país d’origen, Xipre.

Mayssa Fattouh és comissària i agent cultural interessada en les interseccions entre art i producció de coneixement com a mitjà per compartir, comunicar i albergar el treball d’artistes sobre diversos temàtiques: sistemes trencats, crisis ambientals, maternitat i altres elements que co-constitueixen l’existència humana.

___

Taula / طاولة [‘taw la] Paraula utilitzada en català i en àrab per denominar l’element consistent en una peça llisa i plana sostinguda horitzontalment per peus o petges, que serveix per a menjar, escriure, treballar, jugar, etc.

00:00. Homenaje a los pescadores, al puerto y al barrio de la Barceloneta. Grabaciones y montaje sonoro de Ilaria Sartori (Monsdesons). 2017.
13:06. ‘Limassol Wake’ in album Hawaiiprus by Panayiotis, produced by Honest Electronics.
25:02. Towards an amicable end – Ode to the Sea. On the occasion of the first Week of Sound in Lebanon. 2018.
44:07. Fragment of Cyprus Oral History project at Frederick Research Center (FRC). 2012.
59:20. Rock city. Maite Rodríguez & Violeta Ospina, Marseille. Collaboration between Bokra Sawa – El Medina – Jiser. 2017 with the collaboration of João Pedro Pupo.