Taula #O4. Residents 2016-2017

06.04.18

Taula #O4 serà un diàleg obert entre els artistes participants a les Residències de Creació BCN>TNS>ALG 2016-2017, aprofitant la seva presència a Barcelona per la inauguració de l’exposició final al Centre Cívic Ateneu Fort Pienc.

Es tracta dels artistes Nourhene Ghazel, Mounir Gouri, Violeta Ospina, Houssem Mokeddem, Bárbara Sánchez Barroso, Slim Gomri, Anna López Luna i Manel Romdhani, acompanyats també per Walid Aidoud, Lluís Nacenta i Xavier de Luca. Amb ells podrem parlar de la seva experiència durant les residències, tant a nivell personal com creatiu, anècdotes, dificultats i reflexions que els hagin marcat durant els dos mesos d’estada a les ciutats de Barcelona, Tunis i Alger.

Aquesta edició de la Taula és especial per a nosaltres, ja que és la primera que realitzarem extra muros, a la Sala Ricson d’Hangar, i també perquè gràcies al seu suport serà la primera que s’emet en directe real online.

Veniu a compartir taula amb nosaltres! L’entrada és lliure.

_

Jiser posa en marxa Taula / طاولة amb la intenció de crear un espai de reflexió i discussió sobre les arts, la cultura i la recerca en ciències humanes i socials a la Mediterrània. Realitzarem diverses trobades on volem crear ponts entre la ciutat de Barcelona i altres punts de la regió per tal d’afavorir l’intercanvi de perspectives, projectes i metodologies que estan tenint lloc avui.

Amb la col·laboració de La sesenta y siete, la Cooperativa d’Habitatges Bac de Roda i el Casal de Barri Bac de Roda/Poblenou i Hangar.

Participants:
Nourhene Ghazel, Violeta Ospina, Houssem Mokeddem, Bárbara Sánchez Barroso, Slim Gomri, Anna López Luna i Manel Romdhani, Mounir Gouri, Walid Aidoud, Lluís Nacenta i Xavier de Luca.

Índex:
00’00”: Presentació de l’altre
22’35”: Mercat / Marché / Souk / Mercado
31’00”: Identitat / Identité / هوية /Identidad
43’12”: Allò no dit / Le non dit / ما لا يقال / Lo no dicho