Taula #2O. Residències Jiser 2022-2023. Dorra Mahjoubi, Dani Pujalte i Issam Larkat

27.11.22

El 27 de novembre vam organitzar la Taula #2O a l’Issue98 a Alger, aprofitant el final de l’estada en residència realitzada pels artistes Dorra Mahjoubi, Dani Pujalte i Issam Larkat.

Vam voler fer un repàs a la seva experiència personal a Alger, els intercanvis que han sorgit durant els dos mesos de residència i com el context ha influït, conduït i aportat elements en les seves recerques.

A més dels tres artistes residents, a la Taula també han participat la comissària de l’etapa, Aicha Ikheteah i membres del Box24, del Brokk’Art i de Jiser.

El projecte compta amb l’estreta col·laboració i complicitat de la Galeria Elbirou a Sousse, Tunísia, així i com del Box24 i el Brokk’Art a Alger, d’Hangar a Barcelona i del col·lectiu Sabers migrants. A més, rep el suport de l’Institut Ramon Llull, la Fundació Glòria Soler, l’OSIC de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona i les Ambaixades d’Espanya i els  Instituts Cervantes a Tunísia i Algèria.

_
Taula / طاولة [‘taw la] Paraula utilitzada en català i en àrab per denominar l’element consistent en una peça llisa i plana sostinguda horitzontalment per peus o petges, que serveix per a menjar, escriure, treballar, jugar, etc.