Taula #22. Set, Azimut, Natura poètica i Sabers migrants

16.09.23

El 16 de setembre vam organitzar la Taula #22 coincidint amb la celebració de les jornades ‘Ecos de memòries plurals’, organitzades pel col·lectiu Sabers migrants.

Conversem amb Eugenia Piola, Araceli Muñoz i Paula Durán, del col·lectiu Sabers migrants, sobre els processos de silenciació i l’oblit construït que travessa la història colonial i les migracions. Després, l’Oussama Harrachif (aka Set), en Walid Aïdoud, en Houari Bouchenak, en Xavier de Luca i la Marta De Francisco ens presenten la setena edició del MURAL/LOCAL, que aquest any proposa una creació que posa en relleu el tema del Silenci. A continuació, la Soukaïna Sentissi (Azimut) i en Danilo Marino (Natura Poètica) ens parlen dels seus fragments sonors.

Els moderadors d’aquesta Taula van ser la Soukaïna Sentissi i en Xavier de Luca. Les cançons que apareixen a la Taula #22 han estat seleccionades pels convidats.

_
Taula / طاولة [‘taw la] Paraula utilitzada en català i en àrab per denominar l’element consistent en una peça llisa i plana sostinguda horitzontalment per peus o petges, que serveix per a menjar, escriure, treballar, jugar, etc.