Taula #17 · Residències Jiser 2022-2023. Miguel Alejos, Kenza Daoud i Sirine Touibi

25.06.22

El 25 de juny vam organitzar la Taula #17 a la Galerie Elbirou a Sousse, aprofitant el final de l’estada en residència realitzada pels artistes Miguel Alejos, Kenza Daoud i Sirine Touibi.

Vam voler fer un repàs a la seva experiència personal a Sousse, els intercanvis que han sorgit durant els dos mesos de residència i com el context ha influït, conduït i aportat elements en les seves recerques plàstiques.

A més dels tres artistes, hem comptat amb la presència i les veus dels comissaris d’aquesta etapa, en Houari Bouchenak i en Wissem el-Abed, en Karim Sghaier i la Selma Jlassi, responsables de la Galerie Elbirou i impulsors del projecte UV Sousse, i els companys Walid Aidoud i Djamel Agagnia del Box24 (Alger), amb l’acompanyament de Mohamed Ben Soltane i Xavier de Luca.

Aquest projecte és possible gràcies a la col·laboració de la Galerie Elbirou de Sousse, el Box24 i l’AARC a Algèria i d’Hangar a Barcelona, i el suport de l’Institut Ramon Llull, la Fundació Glòria Soler, el Ministeri de Cultura Algerià, l’OSIC de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona i les Ambaixades d’Espanya i els Instituts Cervantes a Tunísia i Algèria.