Residències Jiser · Alger

01.10.22 - 30.11.22

Comença la segona etapa de les Residències Jiser 2022-2023 amb l’arribada dels artistes seleccionats a Alger. La Dorra Mahjoubi, en Dani Pujalte i l’Issam Larkat hi passaran dos mesos compartint espai de treball i de recerca per tal de desenvolupar els seus projectes personals.

Enguany, l’espai col·laborador en què residiran i treballaran els artistes serà l’Issue98, on estaran acompanyats per l’equip de Brokk’Art, el Box24 i el seguiment dels comissaris Aicha Ikheteah i Houari Bouchenak.

Aquest projecte és possible gràcies a la col·laboració de la Galerie Elbirou de Sousse, el Box24 i Brokk’Art a Alger i d’Hangar i el col·lectiu Sabers migrants a Barcelona. A més, rep el suport de l’Institut Ramon Llull, la Fundació Glòria Soler, l’OSIC de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona i les Ambaixades d’Espanya i els Instituts Cervantes a Tunísia i Algèria.

Programa públic
22.11.22 – 28.11.22

Durant l’última setmana de novembre farem a Alger tot d’activitats obertes al públic per presentar el projecte de residències en aquesta ciutat.

__
Dimarts 22.11 – Mon autre école

15h. Trobada: Els residents de Jiser coneixen als alumnes de la Mon autre école
Amb Walid Aïdoud i Aicha Ikheteah del Box24, Hania Zazoua de Brokk’Art i els artistes residents Dorra Mahjoubi, Dani Pujalte i Issam Larkat.

__
Diumenge 27.11 – Issue 98

19h Taula #20. Programa de ràdio en fals directe amb els artistes residents Dani Pujalte, Dorra Mahjoubi i Issam Larkat, els membres del Box24, els de Brokk’Art i els de Jiser.

__
Dilluns 28.11 – Instituto Cervantes d’Alger

17h Taula rodona. Amb Xavier de Luca, Walid Aïdoud, Aicha Ikheteah, Hania Zazoua i els artistes residents Dorra Mahjoubi, Issam Larkat i Dani Pujalte.