Residència Hangar / LE18

01.04.24 - 31.05.24

Hangar, centre de producció d’arts visuals a Barcelona; LE18, espai cultural i de residències situat a Marrakech, en col·laboració amb Jiser i AC/E, organitzen un programa de residències artístiques de recerca i creació que pretén establir diàlegs entre les dues ciutats.

Es tracta d’una residència dividida en dues etapes. La residència de l’artista espanyol tindrà lloc l’abril i el maig del 2024 a Marràqueix, i la residència de l’artista marroquí tindrà lloc el setembre i l’octubre del 2024 a Barcelona.

Reunit el 15 de febrer del 2024, el jurat integrat per dos membres de LE18: Laila Hida, fundadora, i Francesca Masoero, comissària del programa Qanat; dos membres d’AC/E: Marta Rincón, cap de l’àrea d’arts visuals, arquitectura i disseny, i Anael García, cap de residències; dos membres de Jiser: Xavier de Luca, fundador, i Houari Bouchenak, coordinador; i dos membres d’Hangar: Anna Manubens, directora d’Hangar, i Veronica Valentini, responsable dels programes de residències i de recerca internacionals, ha seleccionat Aicha Josefa Trinidad Gououi per ser resident a LE18 durant dos mesos amb el projecte Qisas, Cuentos.

El projecte de l’Aicha está relacionat amb la redacció de la seva tesis, en la que recopila relats orals i experiències vitals per escriure contes curts que serviran com a capítols de la seva tesi doctoral final.

Properament, es publicarà la convocatòria per a artistes residents al Marroc que vulguin anar a Hangar.