Residències de Creació BCN>TNS>ALG. Alger

22.10.17 - 22.12.17

Presentació dels artistes seleccionats a la convocatòria de les Residències de Creació TNS>BCN>ALG 2017 organitzada per Jiser Reflexions Mediterrànies realitzada el 19 de novembre al Box24. Hem tingut la presència de Lara Almarcegui, artista espanyola i membre del jurat d’aquesta edició, que també presentarà el seu treball artístic, que va ser seleccionat per al Pavelló Espanyol de la Biennal de Venècia el 2013.

Els artistes residents són: Manel Romdhani (Kairouan, 1993) és un artista visual i treballarà en una de les seves escultures o ‘para-metres’, que traduirà la noció de mesura, pes i equilibri a l’estudi de la geografia. Anna López Luna (Barcelona, ​​1983) treballarà en un projecte d’experiementació documental. Finalment, Mounir Gouri (Annaba, 1985) treballarà a Alger en un dels seus recents projectes multimèdia. Aquestes residències són una eina que utilitzen els artistes i les seves produccions. En aquesta perspectiva, Jiser reafirma el seu desig de donar suport a la creació jove que es produeix en els contextos artístics i culturals d’aquestes ciutats.

El projecte es beneficia de l’estreta col·laboració i complicitat del Box24 i Les Ateliers Sauvages a Alger, la Fundació Han Nefkens i l’Institut Ramon Llull. El projecte forma part de la plataforma Kibrit, que compta amb el suport del SouthMed CV, finançat per la Unió Europea (Programa MedCulture).