MURAL/LOCAL 2018 · Va Jo

10.09.18 - 16.09.18

Entre el 10 al 16 de setembre Jiser Reflexions Mediterrànies obre les portes per fer una celebració d’art urbà en el marc dels Tallers Oberts de Poblenou i la Festa Major del Poblenou.

Aquest any, Va Jo (Jahwer Soudani)* ha estat el convidat per realitzar una nova intervenció al pati interior de la Cooperativa d’Habitatges de Bac de Roda, imperdible per experts i amants de l’art urbà.

PROGRAMA
Dissabte 15 de setembre
– Vermut d’inauguració del MURAL/LOCAL. Hora: 12h30
– Espai infantil: grafiti i pintura. Hora: 17 h
Lloc: JISER, Avinguda Diagonal 105, C-2 / Pati de la Cooperativa d’Habitatges Bac de Roda

Diumenge 16 de setembre
– Portes obertes als Tallers Oberts de Poblenou des de les 12 h fins a les 19 h
Lloc: JISER, Avinguda Diagonal 105, C-2 / Pati de la Cooperativa d’Habitatges Bac de Roda

* Jawher Soudani, aka Va Jo, és artista urbà i dissenyador gràfic, nascut el 1989 a Gabes, Tunísia. Després de finalitzar els seus estudis a l’Escola de Ciències del Disseny i Tecnologies a Tunis, Jahwer Soudani, participa en diverses exposicions i performances col·lectives de l’escena nacional i internacional. Amb les seves propostes amb aerosol i pintura-collage, ha pres els carrers, els escenaris de la moda i de l’art, participant en programes d’intercanvi cultural com “Festi Graff” el 2012 al Senegal, “Rise up International” el 2013 a Jordània i Estat Units, “#Grafiti Tounsi” el 2014 a França i a “SMUKIFICERING” el 2015 a Dinamarca. El 2017, realitza la seva primera exposició individual “Línies de Realitat”, un projecte proper al seu cor. Polifacètic, ha col·laborat amb la marca de roba “Lablabi Sore” i ha debutat com a actor a pel·lícules com l’aclamada “The last of usd’Alaeddine Slim.

Aquesta acció compta amb la col·laboració de Cooperativa d’Habitatges Bac de Roda, La seixanta-set i Poblenou Crea!, i el suport de l’Ajuntament de Barcelona, la Càtedra UNESCO de Diàleg Intercultural a la Mediterrània, de la Universitat Rovira i Virgili, Montana Colors i Hangar.

En aquest vídeo, Va Jo ens parla de la seva experiència a Barcelona i ens convida a veure el seu mural al pati de la Cooperativa, que estarà tot l’any acompanyant-nos: