Convocatòria Residències Jiser 2024/2025

Data límit: 15.07.24

Jiser presenta una nova edició de les residències de creació que es duran a terme al llarg del període 2024-2025. La data límit per presentar candidatures és el 15 de juliol de 2024 a mitjanit.

Aquesta residència està dirigida a joves artistes visuals i a agents culturals establerts a Espanya, Tunísia i Algèria. Se seleccionaran sis joves artistes d’aquests tres territoris i tres agents culturals locals, que es denominaran mediadors i s’encarregaran de la mediació i coordinació del programa públic.

Perquè els artistes puguin desenvolupar un projecte artístic personal en un entorn de treball col·lectiu, cadascun d’ells passarà dos mesos investigant i experimentant amb les arts visuals en una de les ciutats seleccionades Sousse (octubre – desembre 2024), Barcelona (gener – febrer 2025) i Alger (abril – juny 2023) on estaran acompanyats pel comissari designat per a aquesta edició, així com per un mediador local.

Aquestes residències són una eina per a artistes i mediadors culturals. En aquest sentit, Jiser reafirma la seva voluntat de recolzar als joves artistes que es desenvolupen en els contextos artístics i culturals d’aquests territoris.

En aquesta edició, comptem amb la col·laboració de la Galerie ElBirou a Sousse, d’Hangar a Barcelona i del Box24 i La Chambre Claire a Algèria i el suport de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona, la Diputació de Barcelona, l’Institut Ramon Llull, l’Ambaixada d’Espanya a Algèria i l’Instituto Cervantes Alger.