Collective220 · Acció a Barcelona

10 - 14.12.18

A partir del 10 de desembre engeguem una acció molt especial per Jiser. La fotografia i l’acció urbana hi formaran part essencial, gràcies a la presència durant una setmana del Collective220 a la ciutat de Barcelona, en el marc del programa del ‘Dia Internacional de Lluita contra la islamofòbia‘ organitzat per l’Ajuntament de Barcelona i dins de la programació Ciutat Oberta. Biennal del pensament.

El dimecres 12 de desembre, a partir de les 17h, el Collective220 i Jiser presentaran els seus projectes al públic al Teatre del CCCB (Plaça de Joan Coromines).

El Collective220 és un grup de fotògrafs amb una forta identitat creativa i en sintonia amb el seu temps. Algèria i el seu context social és la font de la seva inspiració visual. Han aconseguit progressivament establir-se com uns actors clau en la comunitat fotogràfica exhibint un espectre ampli de tècniques i un format molt variat d’esdeveniments. Els membres del col·lectiu són: Ramzi Bensaadi, Houari Bouchenak, Youcef Krache, Fethi Sahraoui i Abdo Shanan.

Aquesta acció compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i del CCCB i amb la col·laboració d’Hangar i la Nau Bostik, Bostik Murals i Difusor a Barcelona i del Box24 a Alger.