Residències de Creació BCN>TNS. Marta Ferraté

19.09.13 - 22.12.13

Jiser organitza, per quart any consecutiu, una nova edició de les Residències de Creació BCN>TNS.

Després de les experiències amb els artistes Miquel Wert (BCN>TNS 2010), Mohamed Ben Soltane (TNS>BCN 2011) i Rania Werda (TNS>BCN 2012), JISER i un jurat d’experts han seleccionat Marta Ferraté per realitzar aquesta Residència al Centre des Arts Vivants de Radès.

Marta Ferraté (Barcelona, 1983). Artista multidisciplinar, llicenciada en Belles Arts, ha estudiat a Barcelona, Madrid i Estats Units.

De la seva participació en el programa Land Arts of the American West (University New Mexicoi del contacte i la convivència en els deserts de l’oest nord-americà neixen nombrosos dels seus projectes.

Ha exposat a SCA Contemporary Art Gallery (NM), Sala la Paloma (Madrid), Centre Cultural Tomás y Valiente (Madrid), Centre Cultural Isabel de Farnesio Aranjuez (Madrid), StripArt-Guinardó (Barcelona) i Fundació Setba (Barcelona), entre d’altres.

Marta Ferraté, qui resideix i treballa al Centre des Arts Vivants de Radès, exposarà les obres realitzades a Tunis des de la seva arribada el 19 de Setembre de 2013 al BAC Art Center. La inauguració tindrà lloc el dissabte 23 de Novembre de 2013 a les 17h, i l’exposició estarà oberta fins al diumenge 22 de Desembre de 2013.

En el marc d’aquesta residència, es realitzarà una presentació pública del projecte, així com de la trajectòria de l’artista, a l’Instituto Cervantes de Tunis, el 15 de Novembre de 2013, a les 17h30.

Aquest projecte compta amb l’estreta col·laboració del Centre des Arts Vivants de Radès i el BAC Art Center i el suport de l’Ambaixada d’Espanya, La Pétillante, StreamerZ, Culturel, Tunisair i Trombone.