Residències de Creació TNS>BCN. Mohamed Ben Soltane

15.11.10 - 12.02.11

En el marc de la primera edició de les Residències de Creació BCN>TNS, Jiser presenta la segona part d’aquest projecte, que consisteix en la residència de l’artista tunisià Mohamed Ben Soltane a Barcelona.

Mohamed Ben Soltane és un dels artistes més prometedors de l’escena de la creació contemporània a Tunis. Format a l’Institut Supérieur des Beaux-Arts de Tunis, utilitza dibuix, fotografia, vídeo i instal·lacions a les seves creacions.

La seva obra s’ha exposat, de forma individual i col·lectiva, a les galeries i als centres més importants de Tunis. A més, la seva obra va obtenir el 2006, el primer premi al concurs ATBChallenge per a joves artistes, organitzat per l’Arab Tunisian Bank. El 2010 ha obtingut el segon premi al workshop del Centre des Arts Vivants de Rades, Tunis.

L’estada de Mohamed Ben Soltane a Barcelona tindrà lloc des de novembre de 2010 fins el mes de febrer de 2011. Durant aquest període, l’artista tindrà a disposició l’estudi de JISER per a desenvolupar les seves obres i els seus projectes, que s’exposaran al Centre Cívic Fort Pienc, del 12 de gener fins el 12 de febrer de 2011.

Aquest projecte compta amb el suport i la col·laboració del Centre Cívic Fort Pienc, així com el suport de l’Oficina Tècnica de Cooperació de l’Ambaixada d’Espanya a Tunísia, i de l’Espace el Teatro i el Club de Photo de Tunis, i el patrocini de l’ATB (Arab Tunisian Bank), Tunisair, Trimex, Fatales i Culturel.