Virginia Bersabé

Virginia Bersabé (Còrdova, 1990) és llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Sevilla, on també va realitzar el Màster Arte: idea y producción.

Ha participat en nombroses exposicions col·lectives entre les que destaquem llocs com el CAC Málaga, CICUS Sevilla, MEAM Barcelona i la Fundación Botí Córdoba. Així mateix, ha participat des del 2017 en exposicions col·lectives a França i Estats Units amb PDP Gallery.

Entre les seves darreres exposicions individuals cal destacar les realitzades a la Casa de la Provincia i Galería Espacio Olvera (Sevilla), espacio Box 24 (Alger), Galería Besada (O Grove), CEART (Fuenlabrada), Fundación Antonio Gala (Còrdova), Fundación Huerto de San Antonio (Úbeda) i la propera a París.

Recentment ha estat la guanyadora de la beca creación Daniel Vázquez Díaz 2020 per la Diputació de Huelva, ha rebut la Ajut per a la investigación, creació i producció artístiques en el camp de les arts visuals del Ministeri de Cultura d’Espanya, l’ajut a la creació de la Fundación Botí de Córdoba i la residència artística a Córdoba ciudad de las ideas.