Sirine Touibi

Sirine Touibi va nèixer l'any 1993 a Sussa (Tunísia).

Auxiliar contractual a l'Institut Superior d'Informàtica i Multimèdia de Gabes (Tunísia), és artista visual, màster en investigació artística. Actualment cursa el doctorat en estètica i pràctica artística a l'Institut Superior de Belles Arts de Sussa, Tunísia.

Des de la fotografia fins a les videoinstal·lacions interactives, Sirine Touibi proposa una reflexió sòbria sobre la imatge, l'ambientació en l'espai i el gest interactiu que s'estén cap a noves dimensions. El joc de l'artista es basa principalment en la presència física de l'espectador, que es transforma en el desplegament del seu dispositiu creatiu.

Les seves obres han estat exposades entre Sussa i Tunísia. Va formar part del MuseumLab un projecte que treballa per al desenvolupament i la investigació en la mediació cultural, al Museu Arqueològic de Sussa.

Va ser assistent de l'artista Jozef Wouters i de l'artista Vladimir Mille durant el festival Dream City. Actualment es troba en residencia artística a Jiser Reflexions Mediterrànies.

El seu treball gira en torn a la interactivitat, l'aspecte lúdic, la importància de fer actuar físicament a l'espectador i l'activació inesperada de l'obra en relació amb l'acció de l'espectador durant la seva participació.

Sirine Touibi domina diversos mitjans: fotografia, vídeo, instal·lació de vídeo i interacció.