Miguel Alejos

Miguel Alejos va néixer a València el 1995. És graduat en Belles Arts a la Universitat Politècnica de València, estudis a UMPRUM Academy a Praga, República Txeca i Màster d'Investigació i Creació en Art a la UPV/EHU. Ha participat en residències artístiques al Museo de Arte Contemporáneo Gas Natural Fenosa el 2018, el Centro Huarte el 2019, l'IVAM Centro de Investigaciones colaborativas el 2020 o la Fundación BilbaoArte el 2021.

Ha protagonitzat les exposicions individuals "Espacio de aproximación" en el Centro Cultural Montehermoso o "Luz que atraviesa" programa Forma Balaguer, espais d'art contemporani.Ha participat en exposicions col·lectives en Galeria CarrerasMugica el 2021, a la XXIII Mostra Art Públic Universitat de València, Hybrid Fair de Madrid el 2018, Biennal València Ciutat Vella Oberta, Klauzura Projects UMPRUM de Praga, FIG de Bilbao o el Museo ABC de Madrid.

Paral·lelament, ha desenvolupat activitats de mediació i gestió cultural com 91 sesión Cine Ilegal a l'espai Bulegoa z/b Bilbao 2021 i des de 2020 coordina el programa Finestrat de Arte Público en col·laboració amb la Universidad Miguel Hernández i el Museo de Arte Contemporáneo de Alicante.