Hakim Rezaoui

Hakim Rezaoui és un fotògraf algerià resident a Alger que té un màster en màrqueting internacional per la Universitat de Lille /ESAA.

Utilitza el camp poètic com a centre de la seva creació, entorn del qual gravita una contínua introspecció, dubtes i ambigüitat que s’expressa mitjançant desenfocaments, espais flotants, inquietants i que ressalten les diferents connexions.

En referència a aquest àmbit poètic, heus aquí un text escrit per Hejer Charaf al quadern salvatge
“Les fotos d’Hakim Rezaoui semblen una cançó de tardor. S’assemblen a un dia de novembre en el que tot fuig, tot desapareix, quan la boira ofega les carreteres, les platges i només queda un rastre de llum, un onatge blanc, un carrer perdut, una silueta a la distància. L’artista algerià fotografia en blanc i negre, la natura, la ciutat, els cossos, el seu cos, com un somni, com petjades evanescents, com una absència del món, com un temps utòpic. Una recerca del món i del jo a partir de la foscor i la llum, de les línies de fuga, de la difuminació de la perspectiva, de l’esborrat de les figures, de la fragmentació de les formes sòlides, de l’abisme dels components de la imatge. El camp fotografiat és un lloc sense resoldre, malmès, en desús. Un camp destruït”.