Sergi Conesa · SCENARIO

18.07.22

SCENARIO és un projecte de la Càtedra UNESCO del Diàleg intercultural a la Mediterrània, de la Universitat Rovira i Virgili, que té com objectiu estudiar, analitzar i proposar nous reptes per als espais declarats patrimoni de la humanitat, perquè a més de ser espais de conservació i protecció del patrimoni, siguin també laboratori d’aprenentatge.

Jiser participa en aquest projecte acompanyant el procés creatiu, amb un taller impartit pel fotògraf Sergi Conesa al grup de joves que van iniciar el seu treball a Poblet. A través d’entrevistes i de compartir vivències amb gent gran que viu a la Residència Jaume I de L’Espluga de Francolí i que han estat vinculats al Monestir de Poblet, cada participant ha creat un projecte artístic personal, escollint la disciplina artística on s’ha sentit més còmode.

Durant el taller amb Sergi Conesa, els joves mostraran l’evolució del seu projecte fins ara i es crearan dinàmiques per continuar i acabar de donar forma als seus treballs.

SCENARIO “hiStory, Culture and technology for EducatioN of Adults to UNESCO heritage” és un projecte finançat per Erasmus+, AK2 – Cooperació per a la innovació i intercanvi de millors pràctiques i en col·laboració amb Intress i La Ràfega Foto.