Mohamed Monaiseer · Storyteller

28.11.19

En aquest taller, l’artista Mohamed Monaiseer, acompanyarà els nens per a que desenvolupin la noció de transmissió i narració de contes. En aquest procés es demanarà als nens que portin un objecte (tela, roba, joguina…) amb el que tinguin un vincle emocional i que transmetin la seva història mitjançant una expressió visual o escrita com a intervenció directa sobre el propi material.

L’artista donarà exemples de la seva obra i permetrà als participants alliberar les seves pròpies emocions com a expressió artística. Al fer-ho, el joc de material i la metafísica s’entrellacen, donant espai a una sessió col·lectiva de narració i elaboració de contes. Aquest taller és possible gràcies a la col·laboració de Jiser amb la comissària independent Mayssa Fattouh, La Place Art Space Barcelona i Athr Gallery Jeddah.

Traducció al castellà: Muhammad Bitari
Durada: 90 minuts
Preu: 3€
Aforament limitat. Reserva la teva plaça a info@jiser.org

__

Els dibuixos i pintures de Mohamed Monaiseer (1989, El Caire, Egipte on viu i treballa) s’assemblen a l’ofici patrimonial, delimiten conceptes místics i transcendentals com l’alquímia, la metafísica i històries orals. La repetició obsessiva observada en les seves obres comenta la potència d’una paraula o una figura després que s’hagi multiplicat i reproduït ad nauseam. Les formes primes de tela, tela i paper semblants al sudari s’afegeixen a nocions etèriques de parapsicologia i a les complexitats de la consciència humana i l’esperit que Monaiseer explora en la seva obra. Per a Monaiseer, aquesta obra extensa s’assembla als rituals, i les repeticions es converteixen en meditacions.